TJÄNSTER

Copy of File_001.jpeg

INLEDANDE SAMTAL

Som ny klient kan du boka in ett inledande samtal för att kunna avgöra om den här metoden är rätt för dig eller om du vill veta mer om vad de tjänsterna jag erbjuder innehåller. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Mötet sker central i Umeå eller online via Zoom.

Det går såklart också bra att skicka iväg ett email vid liknande funderingar!

KURS I DUBBELCHECK-METODEN

Den här kursen är en fullständig handledning för att lära dig metoden!

 

Totalt ingår 3 månaders handledning med videomaterial som går igenom allt du behöver veta för att komma igång att använda metoden. Jag går igenom menscykeln, historian bakom fertilitetsförståelse, effektivitet av metoden, hur du kartlägger, observerar sekret och temperatur och hur du anpassar ditt sexuella beteende för att undvika graviditet (TTA) eller uppnå graviditet (TTC) och undantag vid förklimakteriet och postpartum.

Titta i din egen takt och gå tillbaka under kursen. Du har även möjlighet att boka 5 stycken uppföljningsträffar á 30 minuter med mig på Zoom. Du får tillgång till en krypterad chatt med mig där du utöver mötena kan ställa frågor och skicka bilder under hela handledningen.

 

Det ingår även ett startkit med en guidebok på svenska, utskrivna kartor med exempel där du kan se hur metodens regler anpassar sig efter olika cykler, tomma kartor att fylla i under handledningen och en digital basalkroppstermometer. Handboken är ett bra komplement till videomaterialet så du kan när du vill titta tillbaka på reglerna och metoden efter de tre månaderna är över. 

Jag har tyvärr inte lediga platser i min kurs just nu.

Nästa kursstart blir i början på 2022

Studentpris: 3000 SEK

Ordinarie pris: 3300 SEK

Guidebok på svenska i fertilitetsförståelse - Cykelklok
Copy of IMG_8003.JPG
Copy of File_000(2).jpeg

SÖKER DU ANNAN TYP AV HANDLEDNING?

Tveka inte att kontakta mig om du känner att du skulle vilja få stöd i din resa mot större fertilitetsförståelse på ett annat sätt än just med denna kurs!

Kom gärna med ett förslag så kan vi försöka hitta något som passar dig.

Jag har dock liten möjlighet att ta emot fler klienter utöver de som går kurs under 2021.