TJÄNSTER

Copy of File_001.jpeg

INLEDANDE SAMTAL

Som ny klient kan du boka in ett inledande samtal för att kunna avgöra om den här metoden är rätt för dig eller om du vill veta mer om vad de tjänsterna jag erbjuder innehåller. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Mötet sker central i Umeå eller online via Zoom.

Det går såklart också bra att skicka iväg ett email vid liknande funderingar!

HANDLEDNING I DUBBELCHECK-METODEN

Det här programmet är en fullständig handledning för att lära dig metoden!

 

Totalt ingår 3 månaders handledning med online video material som går igenom allt du behöver veta för att använda metoden effektivt. Genomgång av menscykeln, historia och effektivitet av metoden. Hur du kartlägger, observerar sekret och temperatur och vilka regler som gäller för att undvika graviditet (TTA). Titta i din egen takt och gå tillbaka under handledningsperioden. Du har även möjlighet att boka 5 stycken uppföljningsträffar á 30 minuter med mig på Zoom. Du får tillgång till en krypterad chatt med mig där du utöver mötena kan ställa frågor och skicka bilder under hela handledningen.

 

Det ingår även ett startkit med en guidebok på svenska, utskrivna tabeller med exempel där du kan se hur metodens regler anpassar sig efter olika cykler, tomma tabeller att fylla i under handledningen och en digital basalkroppstermometer. Handboken är ett bra komplement till videomaterialet så du kan när du vill titta tillbaka på reglerna och metoden efter de tre månaderna är över. 

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot fler platser i handledningsprogrammet under 2020.

Skicka ett mail om du är intresserad av en plats 2021 så skriver jag upp dig på väntlistan!

Jag tar emot Rådgivande samtal om tid finns så kolla in det kan passa dina behov istället.

Studentpris: 3000 SEK

Ordinarie pris: 3300 SEK

Copy of IMG_4491.JPG
Copy of LabiaBean.jpeg

RÅDGIVNING 45 MIN

Rådgivning till dig med specifika frågor du vill ha svar på eller fertilitetstabeller du vill ha hjälp med. Tillsammans reder vi ut dina frågetecken! Perfekt om du är självlärd eller stöter på nya utmaningar i ditt kartläggande (exempelvis efter förlossning eller nära klimakteriet).

Fyll i bokningsformuläret så utförligt du kan. Efteråt gör jag en sammanfattning av det vi gått igenom och skickar till dig.

Cykelklok - Godkänd för F-skatt

Umeå, Sverige

©Cykelklok 2020. Hemsidan skapat med Wix.com. Alla bilder tagna av @natureyoni och används med tillstånd.